U petak odluka o treneru Zvezde

To praktično znači da će Jankovićeva ostavka biti prihvaćena samo ukoliko se pronađe bolje rješenje.
2 komentar(a)
Aleksandar Janković, Foto: Trojka.rs
Aleksandar Janković, Foto: Trojka.rs
Ažurirano: 04.12.2012. 11:23h

Komisija za stabilizaciju i reorganizaciju fudbalskog kluba Crvena zvezda održala je vanrednu sjednicu i odlučila da najkasnije do petka donese odluku o ostavci trenera Aleksandra Jankovića.

Janković je članovima Komisije, na čijem čelu je Dragan Džajić, podnio izvještaj o radu i ponovio da podnosi ostavku, ali ona nije usvojena, bar za sada.

Kako je sinoć novinarima kratko poslije sastanka rekao kandidat za sportskog direktora Zoran Stojadinović, definitivna odluka o tome ko će sjedjeti na klupi tima u drugom dijelu sezone biće poznata najkasnije do petka.

To praktično znači da će Jankovićeva ostavka biti prihvaćena samo ukoliko se pronađe bolje rješenje.

Inače, juče je „čaršija“ spekulisala sa nekoliko imena kada je u pitanju novi šef stručnog štaba crveno-bijelih. Prvi kandidat je navodno Milovan Rajevac, za čiji dolazak se zalaže Džajić, dok se sa druge strane Stojadinović zalaže za strance i kandidati su poznati bivši fudbaleri - Španac Hose Marija Bakero i Portugalac Sa Pinto.

Janković je u subotu veče nakon šokantnog poraza od Vojvodine (3:0) prvo rekao igračima da odlazi, a dan kasnije je podnio ostavku Radnoj grupi.

Crvena zvezda će zimsku pauzu provesti sa šest bodova zaostaka u odnosu na vodeći Partizan.

Bonus video: