U ponedjeljak osma sjednica Izvršnog odbora FSCG

Na osmoj sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore, koja će se održati u ponedjeljak, “razmatraće” se 12 tačaka.
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.12.2011. 20:37h

Na osmoj sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore, koja će se održati u ponedjeljak, “razmatraće” se 12 tačaka. Na njoj će se verifikovati odluke Odbora za hitna pitanja FSCG, a izvještaje o jesenjoj polusezoni podnijeće četiri komisije (za takmičenje i suđenje, Disciplinska komisija i Komisija za bezbjednost i sigurnost).

Peta tačka dnevnog reda je predlog kalendara takmičenja za proljećni dio sezone 2011/12, a nakon toga slijede izvještaji o aktivnostima reprezentativnih selekcija. Njih će podnijeti selektori seniorske, mlade, omladinske i kadetske reprezentacije, kao i selektor reprezentacije u malom fudbalu (futsal). U dnevni red su takođe uvršteni izvještaji o radu na razvoju ženskog fudbala u Crnoj Gori, o radu GrassRoots kancelarije FSCG, te izvještaj o aktivnostima Školskog fudbalskog saveza FSCG.

Na razmatranju je i predlog Pravilnika o radu i finansiranju Škole za trenere FSCG, te predlog izmjena i dopuna Pravilnika o licenciranju klubova i finansijskom fer pleju za Uefa takmičenja.

Bonus video: