U prijateljskom meču kao i u prvenstvu: Iskra dobila Budućnost

Duel na stadionu Lješkopolju odlučen je u finišu, u 83. minutu, kada je Bošnjak izveo korner, a Kaluđerović pogodio iz gužve.
0 komentar(a)
Budućnost - Iskra, Foto: Savo Prelević
Budućnost - Iskra, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.01.2018. 19:42h

Budućnost i Iskra su međusobnim duelom zaključili jesenju polusezonu u Telekom 1. CFL, a danas su odigrali i prvu prijateljsku utakmicu u 2018. godini.

I tada i sada, rezultat je bio isti - Iskra je slavila sa 1:0. To su za sada dva jedina meča Aleksandra Nedovića na klupi Danilovgrađana.

Duel na stadionu Lješkopolju odlučen je u finišu, u 83. minutu, kada je Bošnjak izveo korner, a Kaluđerović pogodio iz gužve.

Iako je Budućnost u prvom prvom poluvremenu dominirala i imala nekoliko prilika, a u nastavku igrala sa mlađim timom, trener Vladimir Vermezović se uvjerio da ga ne čeka baš jednostavan posao.

Podgoričani će u subotu igrati sa Rudarom, a u prvoj polovini februara u Antaliji imaće nekoliko odličnih provjera, sa ruskim timovima Rostovom i Amkarom između ostalih...

Prvi dio sezona Budućnost je završila na 2. mjestu sa 13 bodova manje od Sutjeske. Iskra je na diobi 5. mjesta.

Za Budućnost su počeli Mijatović, Đurišić, Banović, Tući, Igumanović, Marković, Terzić, Camaj, Raičević, Vlaisavljević, Nikač, dok su šansu u nastavku Dragojević, Malešević, Roganović, Kumburović, Milić, Popara, Mirković, Pejaković, Tučević, Sekulić, Bakić i Vukčević.

Iskra je krenula u sastavu Blažić, Jovanović, Drinčić, Petrović, Pejović, Đuričković, Burzanović, Kukuličić, Pavićević, Gazivoda i Perutović, a sa klupe su ušli Velimirović, Račić, Karaklajić, Krstović, Kaluđerović, Šahman, Sekulović, Milić, Bulajić, Kovačević i Lakić.

Bonus video: