U srijedu humanitarna fudbalska utakmica: Sav prihod namijenjen za liječenje Andrije Jelenića

Organizatori meča, Andrijin trener Mirko Tamindzija i fudbaler Ivan Bošković pozvali su sugrađane da u što vecem broju dođu na utakmicu, i kupovinom karte od dva eura pomognu liječenje mladog Danilovgrađanina
75 pregleda 0 komentar(a)
fudbal, fudbalska lopta, Foto: Shutterstock
fudbal, fudbalska lopta, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.12.2015. 18:29h

U danilovgradskoj sportskoj sali u srijedu u 18 časova odigraće se humanitarna fudbalska utakmica između reprezentacija Crne Gore i danilovgradske Iskre, a cjelokupan prihod namijenjen je za liječenje mladog fudbalera FK Danilovgrad, Andrije Jelenića.

Organizatori meča, Andrijin trener Mirko Tamindzija i fudbaler Ivan Bošković pozvali su sugrađane da u što vecem broju dođu na utakmicu, i kupovinom karte od dva eura pomognu liječenje mladog Danilovgrađanina.

Tamindžija i Bošković zahvalili su se Central lounge baru, Goratonu i Centru za kulturu koji su im pomogli u organizaciji utakmice.

Oni su kazali da su okupili velike sportiste koji su "još jednom pokazali da imaju veliko srce".

"Nadamo se da će se i Danilovgrađani odazvati našem pozivu", kazali su njih dvojica.

Za reprezentaciju Iskre u srijedu će igrati: Boškovic, Mihailo i Dejan Perović, Ivan i Igor Ivanović, Vanja Kalezić, Miroje Jovanović, Zoran Barović, Milorad Šaletić, Ognjen Bogićević, i kosarkasi Aleksa Popović i Aleksandar Radulović. Boje Crne Gore braniće Petar Grbić, Miodrag Džudović, Milorad Peković, Andrija Delibasić, Radomir Đalović, Mitar Novaković, Vlado Jeknić, Igor Burzanović, Mileta Radulović, Nikola Nikezić, Dragan Bosković i Bojan Brnović.

Bonus video: