U Totenhemu očekuju brzi povratak Kejna

0 komentar(a)
Hari Kejn, Foto: Reuters
Hari Kejn, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.03.2017. 19:10h

Trener Totenhema Maurisio Poketino rekao je danas da najbolji strijelac tima Hari Kejn neće dugo odsustvovati zbog povrede, kao i da očekuje da ovaj fudbaler ponovo zaigra do kraja sezone.

Kejn je u kup utakmici protiv Milvola povrijedio ligamente, ali Totenhem je objavio da povreda nije teška kao povreda članka koju je ranije u sezoni imao. Engleski mediji prenose da će Kejn odsustvovati oko mjesec i po.

Poketino je rekao da je Kejn počeo da lagano trenira, kao i da će mu uskoro biti dostupan za tim.

"Dobro mu ide i počeo je da radi na terenu. Vrlo pozitivno gledamo na oporavak, on je vrlo pozitivan, ali vidjećemo kada će nam biti dostupan. Naravno da će igrati do kraja sezone, naravno. Oporavak se odvija vrlo dobro. Vjerujemo da će uskoro moći da igra. Ne mogu da vam kažem datum, ali vjerujem da će uskoro ponovo zaigrati", rekao je Poketino novinarima u Londonu.

Lijevi bek Deni Rouz, međutim, još nije blizu povratka poslije povrede kolena, koju je dobio u januaru. Totenhem je u srijedu potvrdio da će Erik Lamela propustiti ostatak sezone zato što je utvrđeno da treba da ide na operaciju kuka.

Totenhem u subotu nastavlja takmičenje u Premijer ligi utakmicom protiv Barnlija u gostima.

Bonus video: