U Totenhemu se lakše diše: Savršeno, bili smo ubjedljivi, ovo nam je bilo potrebno

Totenhem ubjedljiv protiv Crvene zvezde - 5:0
1076 pregleda 0 komentar(a)
Igrači Totenhema nakon meča, Foto: Reuters
Igrači Totenhema nakon meča, Foto: Reuters

Niz loših rezultata je prekinut - fudbaleri Totenhema savladali su sinoć Crvenu zvedu 5:0 i prekinuli niz loših rezultata.

Pobjeda nad rivalom podigla je raspoloženje u taboru "pjevaca".

"Ovo je upravo ono što smo morali da uradimo. Znamo da smo imali seriju loših rezultata i ovo je bio savršen način da odgovorimo. Željeli smo da izađemo iz blokova, da ih pritisnemo i da rano postignemo gol. Bili smo nemilosrdni pred golom i meč smo završili bez primljenog pogotka“, rekao je napadač Hari Kejn.

Kejn je sinoć postigao dva pogotka, koliko i Son, dok se Lamela jednom upisao u listu strijelaca.

"Najvažnije je da smo pobijedili. Trijumf 5:0 je baš ono što nam je bilo potrebno. Moramo još mnogo da radimo. Nadam se da možemo da nastavimo pobjednički niz. Očekuje nas teška utakmica protiv Liverpula, koji je sezonu započeo fantastično. Ali, nadam se da možemo da dobijemo taj meč“,

Nakon meča zadovoljan je bio i Erik Lamela.

“Zaslužili smo pobjedu, igrali smo dobro i uživali u tome. Najvažnija je stvar da se trudimo sve vrijeme – dali smo nekoliko golova, ali nijesmo prestali da idemo naprijed, osećaj je dobar. Srećni smo jer je ovo pobjeda za navijače, ovako nešto bilo nam je potrebno. Prošli smo kroz težak period kada rezultati nijesu bili dobri, ali večeras smo igrali kao što smo nekada radili. Važna pobjeda za samopouzdanje, nadam se da ćemo nastaviti tako. Oduvek sam vjerovao u ovaj tim“, kaže 27-godišnji Lamela.

Totenhem će u narednom kolu šestog novembra gostovati Crvenoj zvezdi u Beogradu.

Bonus video: