U zatvoru potpisao ugovor: Dijelio sam sobu sa trojicom ubica

"Imao sam tada 19-20 godina i u obračunu šakama mladiću sam slomio vilicu. Tražio je da me ne tuži 10.000 eura, koje tada nisam imao i morali smo na sud. Suđenje je potrajalo, prošlo je više od četiri godine i na kraju mi je izrečena zatvorska kazna“, rekao je Gemović
2887 pregleda 0 komentar(a)
Gemović
Gemović

Neobična fudbalska priča dolazi iz Srbije - fudbaler Vojvodine Miodrag Gemović otkrio je da je potpisao ugovor sa novosadskim klubom dok je bio u zatvoru.

U intervjuu za Sportski žurnal, 25-godišnji krilni fudbaler kazao je da je zbog tuče iz mladosti morao da odsluži zatvorsku kaznu.

"Imao sam tada 19-20 godina i u obračunu šakama mladiću sam slomio vilicu. Tražio je da me ne tuži 10.000 eura, koje tada nisam imao i morali smo na sud. Suđenje je potrajalo, prošlo je više od četiri godine i na kraju mi je izrečena zatvorska kazna“, rekao je Gemović.

U zatvoru je proveo dva i po mjeseca.

“Nije mi bilo lako, ali izdržao sam nekako. U dvije različite ćelije bio sam sa po devet zatvorenika. Svakakvih likova je tu bilo, počev od onih koji su izdržavali kaznu za ubistvo pa nadalje. U jednom trenutku dijelio sam sobu sa trojicom ubica“.

Na insistiranje Nenada Lalatovića došao je u Vojvodinu, a ugovor je potpisao iza rešetaka.

Sedam dana nakon izlaska iz zatvora je zaigrao i postigao gol u pobjedi nad Mačvom 3:1.

I ne stidi se da sada priča o burnoj prošlosti.

“To sam ja, to je deo mene. Velika životna lekcija. Nadam se, nikad više“, rekao je Gemović za Sportski žurnal.

Bonus video: