Van Gal: Ovo je pobjeda za Luka Šoa

“Bilo nam je veoma važno da pobijedimo poslije poraza od PSV-a. Svima nam je mnogo žao Luka Šoa, ovo je pobjeda za njega. Veoma smo ponosni što smo mu danas vratili osmjeh na lice”, rekao je Van Gal
1 komentar(a)
Luj van Gal i Vejn Runi, Foto: Reuters
Luj van Gal i Vejn Runi, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.09.2015. 20:10h

Trener fudbalera Mančester junajteda Luj van Gal posvetio je današnju pobjedu nad Sautemptonom povređenom igraču Luku Šou.

“Bilo nam je veoma važno da pobijedimo poslije poraza od PSV-a. Svima nam je mnogo žao Luka Šoa, ovo je pobjeda za njega. Veoma smo ponosni što smo mu danas vratili osmjeh na lice”, rekao je Van Gal za britanske medije.

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su danas u gostima Sautempton sa 3:2 u utakmici 6. kola Premijer lige.

Junajted je do četvrte pobjede u sezoni stigao golovima Antonija Marsijala u 34. i 50. i pogotkom Huana Mate u 68. minutu.

“Marsijal je već poseban jer smo ga mnogo platili. Mnogo ljudi misli da je on već zvijezda, ali to je dječak koji ima 19 godina. U tri utakmice je mnogo pokazao. Veoma sam zadovoljan time kako igra, ali i on i mi zajedno s njim moramo da ostanemo na zemlji”, naveo je Van Gal.

Trener Sautemptona Ronald Kuman naveo je da je njegova ekipa sama sebe pobijedila.

“Prvih 30 minuta smo igrali savršeno, imali smo dobru organizaciju, a njima je bilo teško da nas probiju. To smo izgubili u posljednjih desetak minuta prvog poluvremena. U nastavku, sa greškama, bilo je nemoguće... Izgubili smo vjeru. Nismo izgubili od Mančester junajteda, sami sebe smo pobijedili”, naveo je Kuman.

Bonus video: