Van Gal poslao Falkaa da igra s rezervnim timom!

2 komentar(a)
Radamel Falkao, Foto: Reuters
Radamel Falkao, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.03.2015. 19:31h

Rezervni tim Mančester junajteda (igrači do 21 godinu) večeras igraju sa Totenhemom i to vjerovatno na prvi pogled ne bi zanimalo mnogo ljubitelja fudbala u Evropi.

Ali, u Engleskoj je odjeknula kao bomba vijest da će mlade snage "crvenih đavola" biti pojačanje Radamelom Falkaom!

Tako je, naime, odlučio Luj van Gal i još jednom jasno stavio do znanja Kolumbijcu da baš i nije u planovima, iako ovakve stvari na Ostrvu nisu nova pojava.

Do sada je, međutim, praksa bila da menadžeri šalju igrače seniorskog tima u mladi sastav kako bi u laganijem ritmu se oporavljali od povreda i polako hvatali zalet za prvu ekipu. Šta je na umu Van Galu nije poznato, ali moglo bi se zaključiti da je u pitanju neka vrsta vaspitne mjere.

Falkao je sinoć čitav meč presjedio na klupi protiv Arsenala u FA kupu gdje je Junajted eliminisan. Popularni Tigar nije ulazio u igru, iako je njegov tim čitavo drugo poluvrijeme jurio rezultat.

Sve ovo što se dešava Falkau ide u tom pravcu da na ljeto sigurno neće ostati na "Old trafordu".

Mančester ga je ljetos doveo iz Monaka na jednogodišnju pozajmicu vrijednu 10 miliona i zadržao pravo da ga na kraju sezone otkupi za 55. Ali, šanse da Falkao, koji je u dresu Junajteda dao svega četiri gola, ostane kod Van Gala su sve manje.

Bonus video: