Van Persi produžava ugovor s Arsenalom?

"Dejli mejl" navodi da je, ustvari, sve bila igra fudbalerovog menadžera Kesa Fosa kako bi natjerao Arsenal da mu što prije ponudi mnogo više novca nego što trenutno zarađuje.
0 komentar(a)
Van Persi, Foto: REUTERS
Van Persi, Foto: REUTERS
Ažurirano: 14.07.2012. 20:13h

Robin van Persi je po svemu sudeći najbliži ostanku u Arsenalu, najavio je britanski tabloid "Dejli mejl" koji se poziva na izvore iz londonskog kluba.

Iako je Holanđanin prošle sedmice u saopštenju za javnost istakao da ne želi da produži ugovor sa „tobdžijama” (koji mu ističe narednog ljeta), "Dejli mejl" navodi da je, ustvari, sve to bila igra fudbalerovog menadžera Kesa Fosa kako bi natjerao Arsenal da mu što prije ponudi mnogo više novca nego što trenutno zarađuje.

"Dejli mejl" ističe da je Van Persi riješio da igra igru koju je prošle godine "izmislio" Vejn Runi - prvo je objavio da želi da ide iz Mančester junajteda, a onda je samo nekoliko dana kasnije potpisao novi, mnogo unosniji ugovor sa "crvenim đavolima"...

I što je najvažnije, Van Persiju i njegovom menadžeru se ovaj rizik izgleda isplatio, jer Arsenal navodno nema ništa protiv da pojača platu svom najboljem igraču, samo da ga privoli da ostane na "Emirejtsu".

Tako je Arsen Venger već spremio ugovor koji će čekati Robina čim se vrati s odmora - on glasi šest i po miliona funti po sezoni (ponudiće mu trogodišnji ugovor), po čemu bi dobijao 130 hiljada funti, a dobio bi i pet miliona bonusa za lojalnost klubu...

Sada se čeka odgovor holandskog fudbalera, ali kako piše "Dejli mejl" Arsenal je na korak da pobijedi konkurenciju (Mančester siti, Barselonu i Juventus) i zadrži 28-godišnjeg golgetera iz Roterdama.

Bonus video: