Vardi i Kejhil se zahvalili Sautgejtu: Vrijeme je za mlađe

"Nisam mlad, a moram da budem pošten - podmlađivanje ekipe se ispostavilo ako pogodak, vidjelo se to na Mundijalu", rekao je 31-godišnji Vardi
57 pregleda 1 komentar(a)
Džejmi Vardi, Foto: Reuters
Džejmi Vardi, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.08.2018. 15:25h

Džejmi Vardi i Gari Kejhil, igrači koji pripadaju iskusnijoj gardi engleskih igrača, neće više igrati za nacionalni tim.

Istina, njih dvojica nisu rekli "zbogom" Albionu, ali su jasno poručili selektoru Garetu Sautgejtu da je vrijeme za mlađe snage.

"Imao sam to na umu neko vrijeme. Nisam mlad, a moram da budem pošten - podmlađivanje ekipe se ispostavilo ako pogodak, vidjelo se to na Mundijalu", rekao je 31-godišnji Vardi.

Sautgejt se složio, ali...

"Garet mi je rekao da misli da mogu još mnogo da dam reprezentaciji i nismo potpuno zatvorili vrata. Želim da se posvetim klubu (Lesteru) i porodici, ali ako dođe do nekih nepredviđenih okolnosti, povreda..., ne bih mogao da ostavim reprezentaciju na cjedilu", kaže Vardi, koji je u nacionalnom timu od 2015. godine.

Ni Kejhil (32 godine) nije u prvom planu kod Sautgejta.

"Došlo je vrijeme za mlađe generacije i mislim da je ovo perfektan momenat da odem. Nikada neću zatvoriti vrata reprezentaciji. Ako selektor procijeni da sam mu potreban, tu sam", istakao je Kejhil, koji je dres Albiona nosio 61 put.

Bonus video: