"Varvari" se vratili, Budućnost dobila Vlazniju (foto)

"Varvari" su nakon 15 mjeseci konačno "oslobodili" stadion, i dan nakon odlaska Tomislava Čelebića iz kluba proveli pjevajući na lijevoj strani zapadne tribine.
108 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.06.2011. 20:03h

"Duboka je Morača, kanjon iznad nje", odjekivalo je pog Goricom prvi put od aprila prošle godine. Dolje, na terenu, fudbaleri Budućnosti su preokrenuli protiv Vlaznije i generalnu probu sa evropske okršaje sa Fljamurtarijem riješili u svoju korist (2:1).

"Varvari" su nakon 15 mjeseci konačno "oslobodili" stadion, i dan nakon odlaska Tomislava Čelebića iz kluba proveli pjevajućui na lijevoj strani zapadne tribine. I oni su, doduše, baš kao i fudbaleri, pokazali da će im trebati vremena da se "vrate u formu". Uostalom, pauza je bila predugačka, pa je navijanje trajalo samo 20-ak minuta.

Pred skoro tri hiljade ljudi pod Goricom, više nego na većini prvenstvenih utakmica prošle sezone, Budućnost je ostavila bolji utisak od rivala koji je sličnih kvaliteta sa Fljamurtarijem, ali se puno mučila da bi zabilježila pobjedu.

To, naravno, govori da četu Saše Petrovića čeka izuzetno težak posao sa naredne srijede, uprkos boljim tehničkim kvalitetima od Vlaznije, vjerovatno i od Fljamurtarija.

Agresivni Skadrani, koji su u svojim redovima imali i tri bivša fudbalera Budućnosti (Vujadinović, Rajović, Popović) poveli su lijepim golom Sukaja iz slobodnog udarca u 17. minutu.

Budućnost je izjednačila sjajnim golom Petra Vukčevića u finišu prvog poluvremena, a preokrenula u 80. minutu, pogotkom Golubovića nakon asistencije Flavija Žuniora. Brazilac je pod Goricom na probi i za 20 minuta koliko je proveo na terenu, ostavio je sjajan utisak.

Galerija

Bonus video: