Vesko Stešević trener Mladosti

Stešević je trenersku karijeru počeo u Holandiji, a radio je u Rusiji, kao pomoćnik Miodraga Božovića u Dimanu iz Moskve, Amkaru i Rostovu. Ovu sezonu počeo je na klupi Kom Eurozox-a
238 pregleda 4 komentar(a)
Vesko Stešević, Foto: Filip Roganović
Vesko Stešević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 08.11.2017. 16:18h

Vesko Stešević imenovan je danas za novog trenera Mladosti, nakon prekida saradnje sa Brankom Smiljanićem.

Kako je saopšteno iz podgoričkog kluba, Stešević će voditi ekipu do kraja polusezone.

Stešević je trenersku karijeru počeo u Holandiji, a radio je u Rusiji, kao pomoćnik Miodraga Božovića u Dimanu iz Moskve, Amkaru i Rostovu.

Ovu sezonu počeo je na klupi Kom Eurozox-a, između ostalog odigrao je 2:2 u gostima protiv Mladosti.

Ekipu sa Zlatice napustio je nakon pet kola, kada je preuzeo Fajseli iz Jordana, odakle se vratio i opet našao angažman u Crnoj Gori.

Stešević je treći trener Mladosti ove sezone - prvenstvo je počeo Dejan Vukićević, koji je smijenjen poslije poraza od Zete u 7. kolu, na njegovo mjesto došao je Branko Smiljanić, koji je zbog zdravstvenih problema sjedio na klupi samo na tri utakmice.

Mladost igra sezonu daleko ispod očekivanja, a problemi sa trenerima prate probleme na terenu.

Podgoričani su krenuli u prvenstvo kao jedni od glavnih kandidata za titulu, nakon odličnih igara u kvalifikacijama za Ligu Evrope (u dvomečima sa Gandžasrom i Šturmom ostvarili su tri pobjede i poraz), ali su nakon 14 kola domaćeg šampionata tek na 8. poziciji, u zoni baraža za opstanak.

Spas sezone traže u Kupu, gdje su na pragu plasmana u polufinale, pošto su u prvom četvrtfinalnom duelu savladali Mornar u Baru sa 2:0.

Bonus video: