Vešović: Iskusni su, ali se nadam pobjedi

"Imaju ekipu koja predstavlja spoj iskustva i mladosti, očekujem tešku utakmicu. Nadam se, ipak, da će moja ekipa izaći kao pobjednik", rekao je trener Zete Vešović.
0 komentar(a)
Mladost Zeta, Foto: Savo Prelević
Mladost Zeta, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.08.2011. 07:58h

Osokoljeni ubjedljivim trijumfom nad ekipom Mladosti na Starom aerodromu (slavili sa 4:0), u taboru Zete sa dosta optimizma dočekuju Grbljane. U domaćem taboru priželjkuju novu pobjedu, ovog puta pred svojim navijačima.

"Očekujem da ponovimo igru odnosno pristup kao u prvom meču i da potvrdimo pobjedu protiv Mladosti. Imamo dobru formu, pravu atmosferu, igramo pred svojim navijačima, mislim da su to sve argumenti koji nam daju za pravo da možemo da očekujemo nova tri boda", kaže Rade Vešović, trener Zete.

Vešović, međutim, cijeni Grbljane...

"Gledali smo ih na Zlatiboru, neće nas zavarati njihov rezultat iz prvog meča protiv Budućnosti. Imaju ekipu koja predstavlja spoj iskustva i mladosti, očekujem tešku utakmicu. Nadam se, ipak, da će moja ekipa izaći kao pobjednik", rekao je Vešović.

Zeta ne može da računa na beka Radulovića, koji je povrijedio koljeno na pripremama sa mladom reprezentacijom, a vraća se Korać, koji nije imao pravo nastupa u prvom kolu.

Za razliku od Zete, Grbljani su poraženi od Budućnosti pred svojim navijačima (1:3).

"Čeka nas teško gostovanje jer je Zeta jedan od kandidata za visok plasman. Naš rival je pretrpio najmanje promjena, a u timu ima i puno igrača koji su nosili dres Zete i na mečevima sa Rendžersom. Ti igrači su mladi a već imaju puno iskustva, većinu njih sam trenirao dok sam bio u Zeti. Mi, međutim, imamo puno mladih i neiskusnih igrača, ali probaćemo da otvorenom igrom dođemo do što boljeg rezultata. A kada budemo kompletni, vjerujem da ćemo pružati dobre igre i imati što veći bodovni saldo", rekao je Zoran Tripković, trener Grblja.

Tripković ne može da računa na Aleksandra Jovanovića, pa će ga u dresu Grblja zamijeniti nekadašnji bek Budućnosti Nemanja Vuković.

Zeta - Grbalj

Golubovci - Stadion Trešnjica. Sudija: Savo Vujović (Cetinje). Pomoćnici: Milutin Đukić (Cetinje), Veselin Đuranović (Podgorica). Početak u 17.30 časova.

Zeta (4-4-2): Ivanović - A. Dabić, Kaluđerović, M. B. Radulović, Novović - Zlatičanin, Božović, Došljak, Burzanović - Orlandić (Korać), Knežević.

Grbalj (4-4-2): M. Radulović - N. Radulović, Mikijelj, Simunović, Vuković - Mićić, Manojlović, Bećirović, Janković - Milić, Jovović.

Bonus video: