Vešović: Ravnopravno sa svima u brobu za 2. mjesto

„Moramo da dignemo glavu i zaboravimo poraz, jer nas čeka jako bitan meč sa Jermenijom, u kojem moramo da upišemo tri boda”, rekao je Stefan Savić
4 komentar(a)
Ažurirano: 26.03.2017. 21:21h

Marko Vešović je bio jedan od najzapaženijih na utakmici sa Poljskom i teško mu je pao poraz pod Goricom.

„Razočaran sam načinom na koji smo izgubili utakmicu. Poljaci do gola praktično nisu imali šansi, a dobro smo ušli u drugo poluvrijeme i stvarali šanse, ali nismo koristili neke zicere. Na kraju smo opet primili gol ni iz čega. Nismo nikoga iznevjerili, publika može biti zadovoljna svim sem rezultatom” rekao je vezista Rijeke, koji je najavio bitku za baraž.

„Bod bi nam dosta značio, ali se okrećemo budućnosti. Nije ništa gotovo, ima još pet utakmica. Grupa je interesantna, dosta otvorena, a možemo ravnopravno sa svima da se borimo za 2. mjesto”.

Stefan Savić je kao kapiten predvodio „sokole”.

„Svi smo znali da je Poljska favorit, jer smo bili oslabljeni, ali nam je nedostajalo malo sreće. To je fudbal, moramo da dignemo glavu i zaboravimo poraz, jer nas čeka jako bitan meč sa Jermenijom, u kojem moramo da upišemo tri boda. U drugom poluvremenu smo igrali hrabrije, pritisli na njihovoj polovini, što je rezultiralo golom. Imali smo inicijativu i poslije toga, šansu za vođstvo, ali je njihov individualni kvalitet odlučio”, naglasio je štoper Atletiko Madrida.

Stefan Mugoša je u 63. minutu dao prvi gol za „hrabre sokole”, ali nije imao sreće da taj pogodak donese bar remi.

„Srećan sam zbog gola, ali žalim za bodom, koji bi nam puno značio. Ušli smo odlično u drugo poluvrijeme, pokazali karakter, vratili se i imali šanse, ali kada ih ne iskoristite protiv ovakve reprezentacije, stigne kazna”.

Galerija

Bonus video: