Vešović tražio raskid ugovora sa Zvezdom

"Da, to je tačno. Sad preostaje da vidimo kako će se stvari dalje odvijati", rekao je sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović za Blicsport
53 pregleda 5 komentar(a)
Marko Vešović, Foto: BETAPHOTO
Marko Vešović, Foto: BETAPHOTO
Ažurirano: 25.11.2013. 20:43h

Marko Vešović možda već u januaru napusti Crvenu zvezdu, pišu beogradski mediji i ističu da je povremeni crnogorski reprezentativac već zatražio raskid ugovora.

Naime, B92 navodi da je Vešović već podnio zahtjev Arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije (FSS), pa mu sada ostaje da čeka odluku.

A, ona bi, sudeći po sličnim slučajevima iz bliske prošlosti, trebalo da bude u njegovu korist jer je Zvezda nedavno izgubila spor i sa Filipom Mladenovićem.

"Da, to je tačno, Vešović je podnio zahtjev za raskid saradnje, sad preostaje da vidimo kako će se stvari dalje odvijati", rekao je sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović za Blicsport.

Vešović je, baš kao i ranije Mladenović, zatražio raskid na osnovu neisplaćenih dugovanja, pa se očekuje da FSS presudi protiv kluba.

Beogradski mediji ističu da je ova odluka pomalo iznenađujuća, jer je Zvezda planirala da proda igrača koji je pod ugovorom i tako zaradi nešto novca. Ovako će vjerovatno biti prinuđena da ga izgubi...

Vešović je u prvom dijelu sezone bio jedan od najstandardnijih igrača kluba sa Marakane, a za vikend je zbog povrede propustio duel sa Slobodom koji je Zvezda pobijedila sa 4:1.

Bonus video: