Vidić: Još je rano za proslavu titule

Jedan od najbolji štopera na svijetu podsjeća na prošlosezonsko razočaranje, kada je tim sa “Old Traforda” izgubio skoro osvojenu titulu u posljednjem kolu
1 komentar(a)
vidić, Foto: Reuters
vidić, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.03.2013. 23:27h

Iako devet kola prije kraja Premijer lige Mančester junajted ima 15 bodova više (74-59) u odnosu na aktuelnog šampiona i gradskog rivala Mančester siti, u taboru “crvenih đavola” još uvijek ne žele da se raduju.

Kapiten Nemanja Vidić je rekao da je još rano za slavlje i da će se radovati tek kada bude I zvanično osigurana kruna, odnosno kada bude podigao pehar namijenjen prvaku Engleske.

Jedan od najbolji štopera na svijetu podsjeća na prošlosezonsko razočaranje, kada je tim sa “Old Traforda” izgubio skoro osvojenu titulu u posljednjem kolu.

”Trofej nismo osvojili sve dok ne bude u našim rukama, jer sjećanja od prošle sezone su svježa. Na neki način je dobro što smo tada ispustili titulu i nećemo dozvoliti da se nešto slično ponovi. Sigurno da niko u klubu nije očekivao da ćemo devet kola prije kraja prvenstva imati veliku bodovnu prednost. Srećni smo zbog toga, ali čeka nas još puno važnih i teških mečeva, protiv Čelzija, Vest Bormvič Albiona i Svonsija. To su sve ekipe koje mogu da nam naškode. Ništa manje teško neće biti ni protiv ekipa koje se bore za opstanak”, istakao je Vidić za klupski sajt.

U 30. kolu Premijer lige Mančester junajted sjutra (13.45 sati) gostuje Sanderlendu, dok će Mančester siti (16) ugostiti Njukastl.

Bonus video: