Vignjević nije stigao, u igri još tri trenera

Branko Brnović, Miodrag Radulović i Miodrag Vukotić su, kako saznaju "Vijesti", novi kandidati za trenera Budućnosti
71 pregleda 0 komentar(a)
Vignjević, Foto: Savo Prelević
Vignjević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.07.2011. 19:33h

Iako je prije tri dana uveliko govorio o ambicijama u predstojećoj sezoni, a imao i rezervisanu avionsku kartu na letu za Podgoricu, bivši trener Rudara Nebojša Vignjević ostao je jutros u Beogradu! Kako "Vijesti" saznaju, Vignjević je sinoć obaviješten da sa dolaskom pričeka još koji dan kako bi se sredile neke stvari unutar kluba.

U međuvremenu, pojavilo se još nekoliko kandidata za trenera. Šta je presudilo da praktično već dogovoreni dolazak nekadašnjeg trenera Rudara ostane na "stend baju", za sada nije poznato, kao ni to ko je u ime Budućnosti sa Vignjevićem uopše postigao "načelan dogovor".

"Kontaktirali su me iz Budućnosti, dolazim u ponedjeljak da se definitivno dogovorimo", bila je izjava Vignjevića za "Vijesti" prije tri dana.

Zna se samo da sa njim nije razgovarao onaj ko je zadužen za to - sportski direktor Nebojša Jovović. On je, štaviše, predložio četvoricu drugih kandidata, i to sve domaćih trenera: doskorašnjeg pomoćnog trenera Dinama iz Moskve Miodraga Radulovića, trenera Mladosti Miodraga Vukotića, trenera reprezentacije Branka Brnovića i trenera Zete Dejana Vukićevića.

Kako Vukićević zbog ranijih nesuglasica za predsjednikom Skupštine Budućnosti Miomira Mugoše nije u kombinaciji, u igri su trenutno tri kandidata, naravno uz Nebojšu Vignjevića, koji ostaje favorit broj jedan.

U međuvremenu se pojavila verzija da su Vignjevićev dolazak u Podgoricu usporili njegovi zahtjevi vezani za saradnike u stručnom štabu, koji su za čelnike Budućnosti neispunjivi, mada se i ona može svrstati u kategoriju "kuloarskih priča".

Baš kao i navodni oprez čelnika Budućnosti koji je direktno proistekao iz izjave bivšeg trenera Saše Petrovića, koji je podnoseći ostavku izjavio da će "Budućnost sada dovesti trenera iz Srbije koji će se ugrađivati na transferima".

Da li je mislio na Vignjevića ili na nekog drugog, ili je njegova priča bila opšte prirode, takođe nije poznato.

Bonus video: