Viktor Sančes debitovao remijem na klupi Deportiva

Hetafe je u podnevnom terminu remizirao sa Viljarealom, i osvojio važan bod u borbi za opstanak. Espanjol je slavio protiv oslabljenog Bilbaoa i pretekao ga je na tabeli
0 komentar(a)
Pžemislav Titon, Foto: Beta/AP
Pžemislav Titon, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.04.2015. 21:08h

Devetnaestogodišnji igrač Selte Santi Mina prekinuo je golgeterski post još od prošle sezone i to ni manje ni više nego pokerom „golova”.

Za razliku od subotnjih duela Primere, u kojima je Real Madrid iskoristio remi Barselone u Sevilji, a Atletiko je uzeo tek bod u Malagi, jučerašnji dan obilježili su dueli timova iz donjeg dijela tabele.

Profitirao je Deportivo, bodom na gostovanju Real Sosijedadu, kojim je Viktor Sančes del Amo debitovao nakon što je u srijedu smijenjen Viktor Fernandes sa klupe tima iz La Korunje.

Hetafe je u podnevnom terminu remizirao sa Viljarealom, i osvojio važan bod u borbi za opstanak. Espanjol je slavio protiv oslabljenog Bilbaoa i pretekao ga je na tabeli.

Osim povrijeđenog Muniaina, Baskijci nijesu mogli da računaju ni na najboljeg strijelca, suspendovanog Adurica, pa je Espanjol vezao peti meč bez poraza - tri remija, pa dvije pobjede.

U posljednjem meču dana, „fenjeraš” Kordoba je kući izgubila od Elćea.

Kristijano Ronaldo je u subotu napokon pogodio iz slobodnjaka, i to nakon 29. aprila i meča Lige šampiona sa Bajernom, što je njegov 16. gol direktno iz prekida u Primeri i time se izjednačio na vrhu liste sa Robertom Karlosom.

A Portugalac je u međuvremenu neuspješno izveo čak 56 slobodnih udaraca u dresu Reala i selekcije Portugala.

Rezultati:

Kordoba Elće 0:2

(Roko 41, Pašalić 68)

Espanjol - Deportivo 2:2

(Prijeto (penal) 33, Kastro 57 - Peres 40, Toke 78)

Espanjol - Atletik 1:0

(Garsija 40)

Hetafe - Viljareal 1:1

(D. Kastro 64 - Uče (penal) 52)

Bonus video: