Viljan na "Vajt Hart lejnu" za 30 miliona funti

Očekuje se da će Vilijan sjutra proći medicinske testove i potpisati četvorogodišnji ugovor sa klubom iz sjevernog Londona
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.08.2013. 20:37h

Raspad projekta zvanog Anži pokušavaju da iskoriste brojni engleski klubovi, a danas se posrećilo Totenhemu - "sparsi" su za 30 miliona funti (blizu 35 miliona eura) doveli brazilsku zvijezdu Vilijana, nekadašnjeg vezistu Šahtjora.

Očekuje se da će Vilijan sjutra proći medicinske testove i potpisati četvorogodišnji ugovor sa klubom iz sjevernog Londona.

Ranije danas trener Totenhema Andre Viljaš-Boaš pričao je da je zainteresovan za Vilijana, ali da još ništa nije dogovoreno:

"Ne mogu da potvrdim ništa vezano za Vilijana. Želimo da ga dovedemo i pregovori su u toku", kazao je Portugalac.

Vilijan je bio dio propalog projekta superbogatog Sulejmana Kerimova, koji je nedavno objavio rasprodaju glavnih zvijezda tima iz Mahačkale. Vilijan ide u Totenhem, Las Dijara je prešao u Lokomotivu, Žirkov, Kohorin i Denisov u Dinamo Moskvu, za Etoa je zainteresovan Čelzi...

Totenhem, inače, značajno pojačava tim za sezonu koja je počela prošle subote. Očekuje se da na "Vajt Hart lejn" stignu vezista Rome Erik Lamela i lijevi bek Reala Fabio Koentrao.

"Ništa ne mogu da potvrdim. I jedan i drugi su sjajni, sjajni fudbaleri, ali oni još nisu fudbaleri Totenhema", kazao je Viljaš-Boaš.

Najveća enigma je Garet Bejl, koji će propustiti početak sezone zbog povede. Za njega je zainteresovan Real Madrid.

Bonus video: