Viljareal zbog suzavca kažnjen 4.000 eura

Utakmica između Viljareala i Selta prekinuta je na 25 minuta zbog suzavca, koji su na teren u 88. minutu ubacili navijači.
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.02.2014. 16:28h

Zbog incidenta sa suzavcem na prvenstvenom meču protiv Selte, Viljareal je kažnjen je sa 4.000 eura, saopštila je danas Komisija za borbu protiv nasilja.

Utakmica između Viljareala i Selta prekinuta je na 25 minuta zbog suzavca, koji su na teren u 88. minutu ubacili navijači. U trenutku prekida Selta je vodila 1:0, a meč je na kraju završen rezultatom 2:0.

Komisija za borbu protiv nasilja pohvalila je reakciju zaposlenih u Viljaralu, koji su veoma brzo evakuisali navijače sa stadiona "El Madigal".

"Podsjećamo da su klubovi obavezni da preduzmu sve mjere i kontrole prilikom ulaska navijača na stadion kako se ovakve stvari ne bi ponavljale", navodi se u saopštenju Komisije.

Pored Viljareala, sa 6.000 eura i dvogodišnjom zabranom dolaska na sportske manifestacije kažnjen je navijač koji je na utakmici španskog Kupa Atletiko Madrid - Real iščupao sjedište i udario protivničkog navijača i policijaca.

Bonus video: