Viljaš Boaš: Griješio sam u Čelziju

"Otkaz na Stamford Bridžu nije promijenio moj pogled na fudbal, ali priznajem da sam dosta razmišljao o svemu", zaključio je Portugalac.
0 komentar(a)
Viljaš-Boaš, Foto: Reuters
Viljaš-Boaš, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.01.2013. 22:22h

Bolje ikad, nego nikad - trener Totenhema Andre Viljaš Boaš rekao je danas da je prošle sezone pravio greške u Čelziju i priznao da je londonski klub morao da ga otpusti kako bi došao do rezultata.

"Možda su mogli da mi daju još jednu šansu. Ipak, potpuno sam svjestan da je otkaz bio jedini način uprave da pokuša da utiče na rezultate. Sada se u Totenhemu trudim da ne ponovim greške iz Čelzija", kazao je Viljaš Boaš za magazin Frans fudbal.

Portugalac je u ljeto 2011. godine došao u Čelzi sa epitetom nasljednika slavnog Žozea Murinja, ali je poslije samo devet mjeseci bio primoran da spakuje kofere i ode sa Stamford Bridža.

Rezultatski gledano, Čelzi je napravio pravu stvar promjenom na klupi prošle sezone, jer je umjesto Viljaša Boaša došao Roberto di Mateo koji je sa "plavcima" u maju 2012. godine osvojio engleski FA kup, a zatim i Ligu šampiona.

"Nije sve bilo tako loše, ali znam da sam mogao i bolje u Čelziju. Otkaz na Stamford Bridžu nije promijenio moj pogled na fudbal, ali priznajem da sam dosta razmišljao o svemu", zaključio je Portugalac.

Totenhem trenutno zauzima četvrto mjesto u Premijer ligi sa bodom manje od trećeplasiranog Čelzija.

Bonus video: