Vladimir Volkov se predomislio - čeka poziv Srbije!

Volkov se, kako nezvanično saznajemo, našao u izuzetno neugodnoj situaciji, jer bi mu prihvatanjem poziva da igra za reprezentaciju Crne Gore bila ugrožena i pozicija u Partizanu
0 komentar(a)
Volkov, Foto: REUTERS
Volkov, Foto: REUTERS
Ažurirano: 27.10.2011. 19:18h

Iako je juče zvanično najavio da će igrati za reprezentaciju Crne Gore, Vladimir Volkov, lijevi bek Partizana, je, po svemu sudeći, promijenio mišljenje.

Kako nezvanično saznajemo, nakon pritisaka iz Fudbalskog saveza Srbije, ali i iz kluba, 25-godišnji fudbaler bio je bukvalno primoran da pogazi riječ koju je dao Branku Brnoviću, Dejanu Savićeviću i Savu Miloševiću, tako da će se, kako sada stvari stoje, naći na spisku reprezentativaca Srbije za predstojeće dvije prijateljske utakmice.

Volkov se, kako nezvanično saznajemo, našao u izuzetno neugodnoj situaciji, jer bi mu prihvatanjem poziva da igra za reprezentaciju Crne Gore bila ugrožena i pozicija u Partizanu.

Situaciju dodatno otežava to što je Savo Milošević bio protivkandidat Draganu Đuriću za mjesto predsjednika crno-bijelih, kao i žestoki oponent prvog čovjeka Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

Bonus video: