Vlaisavljević saopštio spisak za BiH

"Nadam se da ćemo do utakmice sa Rumunijom imati sve igrače u takmičarskom ritmu i da ćemo potpuno spremni dočekati nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo"
85 pregleda 5 komentar(a)
Vlaisavljević, Foto: Savo Prelević
Vlaisavljević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.08.2013. 18:40h

Selektor mlade reprezentacije Crne Gore Dušan Vlaisavljević objavio je spisak od 18 igrača za prijateljsku utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom.

Duel sa Bosancima se igra 13. avgusta u Mostaru...

"Ovaj meč je trebalo je da bude generalna proba pred duel sa Rumunijom u kvalifikacijama, ali ga ipak nećemo shvatiti tako jer nećemo biti kompletni, Na spisku se nalazi nekoliko mlađih igrača kojima ćemo pružiti šansu na ovom susretu kako bi se još jednom uvjerili u njihove mogućnosti. Rezultat je prioritet, zbog atmosfere pred meč sa Rumunijom, ali ćemo se potruditi da svim pozvanim igračima pružimo priliku da igraju u duelu sa Bosnom. Nadam se da ćemo do utakmice sa Rumunijom imati sve igrače u takmičarskom ritmu i da ćemo potpuno spremni dočekati nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo", rekao je Vlaisavljević za zvanični sajt Fudbalskog saveza.

Na spisku su - golmani: Danijel Petković, Ivan Butorović.

Odbrana: Momčilo Raspopović, Ilija Bogdanović, Igor Vujačić, Ermin Alić, Nemanja Gojačanin, Risto Radunović, Filip Mitrović.

Vezni red: Deni Hočko, Marko Vukčević, Nebojša Kosović, Branislav Janković, Miloš Pavićević, Darko Zorić.

Napad: Stefan Mugoša, Aleksandar Boljević, Žarko Grbović.

Bonus video: