Volfsburg zove Vučinića i Đovinka

Vučinić je "cijeli život" proveo u Italiji i pitanje je da li je spreman da napusti Apenine. Ako Juventus ipak odluči da ga proda, i u Seriji A ima dovoljno zainteresovanih klubova
0 komentar(a)
Vučinić i Đovinko, Foto: Reuters
Vučinić i Đovinko, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.07.2013. 09:56h

Nakon Rusije (Zenit), stigao je i poziv iz Njemačka - tiražni "Bild" piše u jutrošnjem izdanju da je Volfsburg zainteresovan da dovede tandem Juventusovih napadača, Mirka Vučinića i Sebastijana Đovinka.

List iz Berlina navodio da su se menadžer sa licencom Fife spcijalizovan za transfere između Italije i Njemačke, Đakomo Petralito, i sportski direktor Volfsburga Mike Šusler, sastali kako bi diskutovali o potencijalnim transferima.

Dolaskom Teveza i Ljorentea u napadu Juventusa zavladala je neopisiva gužva, pa je realno da "stara dama" skrati listu napadača. Za Mirka Vučinića Juve može da zaradi makar 10 miliona eura, zbog čega su sve češće glasine o njegovoj prodaji, uprkos dobrim partijama u minule dvije (šampionske) sezone.

Vučinić je "cijeli život" proveo u Italiji i pitanje je da li je spreman da napusti Apenine. Ako Juventus ipak odluči da ga proda, i u Seriji A ima dovoljno zainteresovanih klubova - uz Inter i Milan, najglasniji je Napoli...

Bonus video: