Volkov: Ne smijemo da se zaletimo

"To što smo ih dobili na njihovom stadionu rezultat je naše vrhunske taktičke partije, ali to mora da se zaboravi", jasan je defanzivac Partizana
3 komentar(a)
Vladimir Volkov, Foto: Savo Prelević
Vladimir Volkov, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.06.2013. 20:28h

Crnu Goru neće zavarati nešto lošija igra i remi bez golova Ukrajinaca protiv Kameruna. Po Vladimiru Volkovu, u pitanju je "običan prijateljski meč".

"Ne obaziremo se puno, prijateljske utakmice su jedno, a kvalifikacione sasvim drugo".

U glavama crnogorskih fudbalera je sasvim drugačija Ukrajina, smatra defanzivac Partizana.

"Mi razmišljamo o njihovoj posljednjoj kvalifikaciona utakmici u Poljskoj. U 10. minutu su vodili 2:0, na kraju dobili 3:1.To je fudbal, svaka utakmica nosi specifične detalje. Njima su dali dva gola iz dva šuta na početku, da nisu pogodili pitanje je u kom bi pravcu išao taj meč.

Volkov upozorava da Crna Gora mora da zaboravi i veliku pobjedu u Kijevu prije osam mjeseci, koliko god bio zvučan trijumf na Olimpijskom stadionu.

"Ukrajinci imaju kvalitet, i veoma su ozbiljna reprezentacija. To što smo ih dobili na njihovom stadionu rezultat je naše vrhunske taktičke partije, ali to mora da se zaboravi. Ova utakmica će sigurno imati neko novo lice. Ipak, vjerujem u naš tim, pokazali smo da možemo da ih dobijemo".

Jasno, prevagu u petak veče mogu da donesu klasni individualci u napadu crnogorske reprezentacije.

"To svi znaju i to je već izlizana priča, ali mi imamo igrače koji jednim potezom mogu da riješe meč. Zato je mnogo važno da djelujemo dobro kao ekipa. Ne smijemo pretjerano da se zalijećemo, jer su Ukrajinci opasni iz kontri", otkrio je Volkov kako će otprilike igrati Crna Gora.

Bonus video: