Vratio se Radović, čeka se još igrača

Sada već bivši igrač Budućnosti pojačaće konkurenciju u defanzivi nikšićkog prvoligaša, koji će kako nezvanično saznajemo, u toku današnjeg dana dobiti značajna pojačanja.
63 pregleda 0 komentar(a)
sutjeska, Foto: Luka Zeković
sutjeska, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.08.2011. 08:31h

Novi-stari član Sutjeske od juče je Ilija Radović! Sada već bivši igrač Budućnosti pojačaće konkurenciju u defanzivi nikšićkog prvoligaša, koji će kako nezvanično saznajemo, u toku današnjeg dana dobiti značajna pojačanja.

Naime, već nekoliko dana u Novom Sadu boravi šef stručnog štaba Sutjeske Dragan Lacmanović, sa ciljem da privoli nekoliko igrača na koje Vojvodina u ovom trenutku ne računa da promijene sredinu. Nezvanično saznajemo da pažnju nikšićkog prvoligaša zavređuju Bilbija, Novaković i Vukelja!

"Da li ćemo pojačati naše redove ne zavisi samo od nas. Ima igrača koji su interesantni i svakako da bi nam dobro došli. Dolaskom Radovića pojačali smo odbranu, međutim, pokušavamo da osvježimo redove sa još 3-4 igrača. U velikom smo zaostatku. Vrijeme nam je najveći protivnik. Moja obaveza je da motivišem igrače, odnosno da od početka prvenstva igramo maksimalno angažovano i pametno. Uvjek se trudim da moja ekipa forsira pas igru, tako da ću i ovog puta težiti ka tome", kazao je trener Sutjeske Dragan Lacmanović.

U ljetnjem prelaznom roku osim Radovića, kraj Bistrice su stigli Baćo Nikolić, Dejan Marić, a pod znakom pitanja je Gojko Žićić zbog administrativnih problema.

Bonus video: