Vučinić: Juve mora da igra u Ligi šampiona

"Juventus je jedan od najvećih klubova. Liga šampiona je fascinantna i svi želimo da naš klub ponovo igra u tom takmičenju", rekao je Vučinić
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.08.2011. 16:03h

Mirko Vučinić očito dobro zna u kakav je klub došao i kakva su očekivanja u Juventusu. Prvi cilj torinskog kluba je sasvim sigurno da se vrati u sam vrh italijanskog fudbala, a crnogorski napadač vjeruje da je Juve dovoljno veliki klub da bude stalni učesnik Lige šampiona.

"Juventus je jedan od najvećih klubova. Liga šampiona je fascinantna i svi želimo da naš klub ponovo igra u tom takmičenju", rekao je Vučinić za "Tutosport".

Kapiten "hrabrih sokola" je, međutim, svjestan da Juve čeka težak posao.

"Radićemo naporno kako bi Juventus vratili na nivo koji je bio do prije nekoliko godina, ali moramo da budemo spremni - biće to jako težak put za sve nas", kazao je Vučinić.

Bivši as Rome je ponovio i ono što je rekao nedavno na predstavljanju. I dalje je impresioniran projektom koji ima "stara dama".

"Kada sam stigao u Juventus pričao sam sa predsjednikom i trenerom i pokazali su nevjerovatnu želju i entuzijazam da vrate klubu staru slavu. Zato sam, ustalom, i došao u Torino", istakao je Vučinić.

Juventus sezonu otvara već u nedjelju i to protiv Milana na tradicionalnom Trofeju Berluskoni na "San Siru".

Bonus video: