Vučinić pogodio i uljepšao slavlje

Oficijalni spiker je pojedinačno prozivao svakog od igrača i stručnog štaba, a Vučinić je iz tunela izašao ogrnut crnogorskom zastavom
3 komentar(a)
Ažurirano: 11.05.2013. 20:01h

Deseti gol Mirka Vučinića u Seriji A ove sezone bio je dovoljan da se navijačima Juventusa uljepša fešta zbog osvojenog Skudeta prošle sedmice.

"Stara dama" nije pobijedila, pogodak Vučinića protiv Kaljarija je donio samo remi 1:1), ali niko nije žalio zbog toga, čak se i taj bod slavio kao da je Skudeto obezbijeđen večeras.

Nakon što su Juve i Kaljari odigrali otvoren meč sa mnogo šansi (gosti su vodili fenomenalnim golom Ibarba u prvom poluvremenu), došla je na red i svečana ceremonija na terenu kako bi "dama" proslavila 29. prvaka Italije.

Oficijalni spiker je pojedinačno prozivao svakog od igrača i stručnog štaba, a Vučinić je iz tunela izašao ogrnut crnogorskom zastavom.

Kapiten naše reprezentacije je, inače, u igru ušao u 52. minutu umjesto Sebastijana Đovinka, a već u 61. je rutinski sa nekoliko metara pogodio nebranjenu mrežu nakon što mu je zicer namjestio Arturo Vidal, koji je u anketi na zvaničnom sajtu kluba proglašen i za najboljeg igrača Juvea ove sezone...

Čileanac je možda to i zaslužio, ali činjenica je da Juve nije izgubio nijednom ove sezone u mečevima kada je Vučinić bio strijelac. Tačnije, slavio je u devet i samo jednom je (i to baš juče protiv Kaljarija) remizirao.

Fiorentina sjutra dočekuje Palermo kojem je ovo posljednja prilika da vrati nadu u opstanak jer dva kola prije kraja ima četiri boda manje od Đenove (čeka je meč sa Interom kod kuće) koja je u ovom trenutku prva ekipa iznad crte.

Derbi se igra u Milanu - "rosoneri" se sastaju sa Romom i žele da trijumfom obezbijede treće mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Galerija

Bonus video: