Vučinić povrijedio koljeno

Mirko Vučinić je napustio teren u 30. minutu nakon prvog pravog dodira sa loptom koji je imao
17 komentar(a)
Mirko Vučinić, Foto: Savo Prelević
Mirko Vučinić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.09.2013. 23:53h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Varšava - Mirko Vučinić je napustio teren u 30. minutu nakon prvog pravog dodira sa loptom koji je imao.

"Koljeno boli, vidjećemo koliko je ozbiljna povreda. Bio je žestok start i neopravdano sam dobio žuti karton ali ne dotiče me previše. To je fudbal, idemo dalje", rekao je Vučinić.

A, vratio se Nikola Drinčić. Igrao je prvu utakmicu za reprezentaciju poslije 11 mjeseci, a prvu cijelu utakmicu od decembra prošle godine. Na terenu je ostao svih 90 minuta...

"Vi sudite kako sam igrao, a ja ću vam samo reći da sam osam mjeseci bez utakmice i bilo je jako teško izdržati tempo igre do kraja. Mislim da je ovaj remi sjajan rezultat, a za mene veliki podstrek jer dugo nisam igrao", istakao je Drinčić.

Branko Bošković se takođe vratio u tim u zvaničnom meču nakon duge pauze, a meč je obilježio fantastičnom asistenticijom za gol Dejana Damjanovića u 12. minutu...

"Zadovoljan sam bodo. Bez lažne skromnosti, bili su favoriti. Ne znam koliko je dobro za dalji tok takmičenja, ali važno je da smo odigrali dobro. Mogli smo i da pobijedimo, ali i da izgubimo. Oni su više držali loiptu, a mi smo prijetili iz kontri. Sve se odlučuje na „Vembliju”", rekao je Bošković.

Bonus video: