Vučinić propušta Inter?

"Mirku nije stradalo koljeno, pauza svakako neće biti duga, ali bi rizik bio nepotreban", navodi "Medijaset"
0 komentar(a)
Mirko Vučinić, Foto: Savo Prelević
Mirko Vučinić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.09.2013. 19:00h

Mirko Vučinić će po svemu sudeći propustiti prvu veliku utakmicu Juventusa ove sezone - crnogorski kapiten zbog povrede koju je zaradio u Varšavi prije dvije noći vjerovatno neće nastupiti u derbiju protiv Intera u Seriji A koji se igra u subotu.

Sve je i dalje stvar procjene, jer Mirko ima još dovoljno vremena da uhvati zalet za derbi Italije, ali italijanski mediji ističu da povreda koljena nije nimalo naivna.

Zato se i očekuje da Antonio Konte sačuva Vučinića za početak Lige šampiona i meč sa Kopenhagenom u Danskoj koji se igra narednog utorka.

"Mirku nije stradalo koljeno, pauza svakako neće biti duga, ali bi rizik bio nepotreban", navodi "Medijaset".

Vučinić je u duelu Poljske i Crne Gore morao da napusti teren u 37. minutu, nekoliko minuta nakon što ga je neoprezno u lijevo koljeno udario Jedržejčik, a potom zgazio Kovaljčik.

Crnogorski napadač nije jedini povrijeđeni igrač u sastavu "stare dame" - problem Konteu stvaraju i Andrea Barzalji i Martin Kaseres, a odavno je van stroja Klaudio Markizio.

Ako Vučinić zaista bude pošteđen, očekuje se da u subotu od 18 časova njegovo mjesto na "Đuzepe Meaci" zauzme novajlija iz Atletik Bilbaa Fernando Ljorente.

Bonus video: