Vučinić se ne zaustavlja - četiri gola za trijumf nad Al Ainom!

Vučinić je Al Džaziru doveo na 1. mjesto na tabeli Arapske zalivske lige, sa 11 bodoova iz pet utakmica. Al Vahde ima bod i utakmicu manje, a trećeplasirani Al Šabab ima maksimalan skor iz tri susreta.
22 komentar(a)
Mirko Vučinić, Foto: Www.jc.ae
Mirko Vučinić, Foto: Www.jc.ae
Ažurirano: 05.10.2014. 18:40h

Ako šeici, po običaju budu široke ruke, Mirko Vučinić će uživati u zlatu, svili i kadifi - kapiten crnogorske reprezentacije je dao sva četiri gola svog tima u pobjedi nad Al Ainom (4:3)!

Vučinić je doveo svoj tim u vođstvo u 8. minutu na asistenciju Džonatana Pitroipe, ali su gosti, iako bez najveće zvijezde Asamoe Đana, preokrenuli na 2:1.

Mirko je izjednačio u 39. minutu nakon pasa Abdule Muse, a u 60. iz penala pogodio za 3:2. Francuz Kembo-Ekoko je donio treće poravnanje četiri minuta kasnije, ali je 31-godišnji Nikšićanin nakon novog dodavanja Pitroipe postavio konačni rezultat u 70. minutu.

Vučinić je tako Al Džaziru doveo na 1. mjesto na tabeli Arapske zalivske lige, sa 11 bodova iz pet utakmica. Al Vahde ima bod i utakmicu manje, a trećeplasirani Al Šabab ima maksimalan skor iz tri susreta.

Fenomenalni Nikšićanin je ubjedljivo najbolji strijelac lige sa 10 golova. Drugi je Luis Himenes iz Al Ahlija sa četiri.

Bonus video: