Vučinić: Sve bi bilo drugačije da sam pogodio

"Moramo što prije da zaboravimo poraz, da okrenemo list i da naredne utakmice igramo kao ove do sada", istakao je Vučinić
28 komentar(a)
Ažurirano: 08.06.2013. 00:21h

Koliko god to čudno zvučalo nakon rezultata 0:4, fudbaleri Crne Gore su imali za čim da žale. Listom su svi govorili o propuštenim šansama, a pogotovo o onoj koju je imao Mirko Vučinić, kada je u 21. minutu izašao sam ispred Andreja Pjatova i promašio zicer....

Kapiten je i preuzeo odgovornost za poraz.

"Presjekao nas je prvi gol, i nas na terenu i sve na tribinama. Nismo znali da iskoristimo ni igrača više, već smo dobili dva crvena kartona, ali rekao bih da su detalji odlučili utakmicu. Da sam ja pogodio u drugom poluvremenu, sve bi bilo drugačije. I da nije sviran onaj ofsajd, a rekli su mi da nije bio", rekao je Vučinić.

Napadač Juventusa, međutim, nije želio da traži opravdanje ni u tome, ni u činjenici da nije bilo nekoliko važnih igrača, te da je zbog povrede morao da izađe i Stevan Jovetić.

"Ne treba nam alibi. Imali smo igrača više i mogli smo i trebali da damo više. Jedan ili dva igrača ne čine reprezentaciju, tako da nam ne treba alibi, pogotovo kad izgubimo 4:0. Svako treba da snosi svoju krivicu, počevši od mene do Božovića na golu".

Koliko ovaj poraz usporava put ka Svjetskom prvenstvu?

"Prije utakmice sam rekao da ona može da nam da mnogo toga i odnese puno. Moramo što prije da zaboravimo poraz, da okrenemo list i da naredne utakmice igramo kao ove do sada", istakao je Vučinić.

Galerija

Bonus video: