Vukotić: Najteže je kada se ovako izgubi

"Mislim da su momci odigrali dobro, u pojedinim momentima bil ii bliži pogotku, ali jednostavno - sami značaj utakmice je igračima malo sputao noge, nismo bili na onom nivou u kojem smo bili tokom proljeća", kazao je Vukotić
50 pregleda 3 komentar(a)
Budućnost, Foto: Filip Roganović
Budućnost, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 02.06.2016. 21:54h

Uprkos ogromnim problemima u funckionisanju kluba (sezona bez uprave, nema je i dalje), Budućnost je do samog kraja bila u igri za oba trofeja.

Nije, ipak, osvojila pehar - penal-lutrija protiv Rudara se posrećila protivničkom timu.

"Šta da kažem, najteže je kad se ovako izgubi utakmica", bio je prvi komentar trenera Budućnosti Miodraga Vukotića.

U loših i nesadržajnih 120 minuta, u kojima su prave akcije i šanse mogle da se izbroje na prstima jedne ruke, Budućnost je najbliža golu bila u 39. minutu, kada je Raspopović iz dobre pozicije pucao pored gola.

"Nismo imali sreće od samog starta, u 3. minutu utakmice ostali smo bez povrijeđenog Pajovića. To nas je poremetilo, jer smo 120 minuta imali jednu izmjenu manje", dodao je Vukotić.

"Mislim da su momci odigrali dobro, u pojedinim momentima bil ii bliži pogotku, ali jednostavno - sami značaj utakmice je igračima malo sputao noge, nismo bili na onom nivou u kojem smo bili tokom proljeća".

Vukotić, ipak, čestita igračima:

"Ne zamjeram im ništa, dali su sve od sebe, i pored problema koje smo imali pred samu utakmicu. Naš kapiten Risto Radunović nije igrao, to je bio veliki hendikep, jer preko njega stvaramo igru, dosta akcija, ali šta je tu je - čestitam momcima na cijeloj sezoni, čestitam i na večerašnjoj utakmici".

"Odlučili su penali, srećniji tim je pobijedio", zaključio je Vukotić.

Treću sezonu zaredom Budućnost završava bez trofeja.

Bonus video: