Vukotić odabrao za za Sjevernu Makedoniju i Španiju

"Nema puno promjena u odnosu na prethodni spisak, ali su tu sada neki igrači koji su se u međuvremenu izborili za određenu minutažu u svojim klubovima", kazao je Vukotić
2574 pregleda 0 komentar(a)
Miodrag Vukotić, Foto: FSCG
Miodrag Vukotić, Foto: FSCG
Ažurirano: 05.10.2019. 20:30h

Selektor mlade reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić saopštio je spisak igrača na koje računa za duele sa Sjevernom Makedonijom i Španijom u okviru grupe 6 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Vukotić je pozvao za 25 igrača

Golmani: Filip Đukić (Hvidovre, Danska), Krsto Ljubanović (Merida, Španija), Balša Popović (Grbalj).

Odbrana: Luka Malešević, Ognjen Obradović, Miloš Drinčić (Iskra), Stefan Milić (Budućnost), Balša Banović (OFK Titograd), Zvonko Ceklić (Zeta), Lazar Vučićević, Filip Šćekić (Podgorica);

Vezni red: Novica Eraković (Sutjeska), Ilija Vukotić (Benfika, Portugal), Danilo Marković (Rudar), Srđan Krstović (Zeta), Balša Sekulić (Podgorica), Alija Krnić (Javor, Srbija), Žarko Popović (Kom), Ognjen Stijepović (Pistojeze, Italija), Vasilije Terzić, Dušan Bakić (Budućnost).

Napad: Nikola Krstović (Crvena zvezda, Srbija), Sergej Grubač (Kjevo, Italija), Meris Skenderović (Karl Cajs Jena, Njemačka), Vladan Kordić (Grbalj).

Crna Gora 10. oktobra u 17 sati dočekuje Sjevernu Makedoniju na "DG areni", dok pet dana kasnije na stadionu pod Goricom gostuje prvi favorit grupe - Španija.

"Nema puno promjena u odnosu na prethodni spisak, ali su tu sada neki igrači koji su se u međuvremenu izborili za određenu minutažu u svojim klubovima. Svakako da će pojačati konkurenciju za startnih 11 u narednim mečevima. Za sada razmišljamo samo o Makedoniji, koja ima veoma kvalitetnu reprezentaciju. Neće biti lako, ali idemo na pobjedu u tom meču, poručio je selektor Vukotić.

,,Sokoli” će pripreme za predstojeće utakmice početi sjutra u 16:30 časova na Trening kampu FSCG.

Bonus video: