Vuković: Tudor nije ni blizu tako velik čovjek kao što je bio igrač

"Kada si stranac u klubu, a navijači te tako poštuju, onda moraš biti ponosan. Ja sam tako i otišao, ponosan na sve što sam uradio u Hajduku"
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.07.2013. 11:55h

Bivši kapiten Budućnosti Ivan Vuković napustio je Hajduk poslije dvije godine provedene na Poljudu. Na rastanku od Splićana je izjavio:

"Bilo je ovo predivno razdoblje moje karijere. Hvala Torcidi i svim navijačima Hajduka koji su me podržavali protekle dvije sezone", otvoreno je poručio Vuković koji je prošle sezone dobio i nagradu “Orahovačko srce” za najboljeg igrača Hajduka što je dodjeljuje DPH Orahovica.

"Kada si stranac u klubu, a navijači te tako poštuju, onda moraš biti ponosan. Ja sam tako i otišao, ponosan na sve što sam uradio u Hajduku".

Vuković je prošle sezone bio najbolji igrač "bilih" sa 11 pogodaka i 11 asistencija. U HNL-u je postigao devet pogodaka podijelivši s Caktašem ulogu prvog golgetera Hajduka. Ali, najviše će u pamćenju ostati njegovo izdanje na "Đuzepe Meaci" prošlog ljeta. "Utakmica s Interom ostaje za cijeli život. Protivnik, ambijent, Hajduk, sve na vrhunskom nivou".

Ali, koliko god je prošle sezone bio igrač oko kojeg se vrtio hajdučki svijet, Vuković je ovog ljeta gurnut na marginu zbivanja. Dok se čekala prodaja, nije bio u prvom planu, u posljednjih 10 dana trenirao je čak odvojeno od ekipe.

"Nije bilo ugodno. Nisam od trenera Tudora očekivao da se tako ponese prema meni. Na odlasku sam zahvalio svima osim treneru jer on nije ni blizu tako velik čovjek kao što je bio igrač" kazao je Vuković.

On je za Hajduk upisao 60 nastupa i postigao 14 golova. Posljednju utakmicu igrao je u finalu Kupa priotiv Lokomotive u Zagrebu.

Od danas nosi dres trenutno devetoplasirane ekipe korejske lige, Seongnama iz grada Bundanga u predgrađu Seula.

Bonus video: