Za Peđu Mijatovića nema dileme ko je budući osvajač Zlatne lopte

"Kristijano je osvojio sve što je mogao, sa klubom i reprezentacijom, a sa tri gola protiv Atletika samo potvrdio klasu i kakav je golgeter", rekao je Mijatović
0 komentar(a)
Predrag Mijatović, Foto: Www.radiogoal24.it
Predrag Mijatović, Foto: Www.radiogoal24.it
Ažurirano: 22.11.2016. 19:47h

Predrag Mijatović nema apsolutno nikakvu dilemu oko toga kojem igraču bi trebalo da pripadne "Zlatna lopta" za 2016. godinu.

Poznat kao poštovalac Kristijana Ronalda, Mijatović je u razgovoru za "As" rekao da to pitanje ne bi smjelo ni da se postavi.

"Kristijano je osvojio sve što je mogao, sa klubom i reprezentacijom, a sa tri gola protiv Atletika samo potvrdio klasu i kakav je golgeter. Ne mislim, zapravo, da ta tri gola presudno utiču na izbor, mislim da je i prije meča sa Atletikom sve bilo jasno", rekao je Mijatovoć, strijelac najpoznatijeg gola u istoriji Reala, gola u finalu Lige šampiona, protiv Juventusa 1998. godine.

Mijatović je kazao da je Real u madridskom derbiju odigrao "veoma dobru utakmicu".

"Real je igrao izvanredno u prvom poluvremenu, u nastavku imao malo problema na početku, ali je zatim na izuzetan način kontrolisao utakmicu. Veoma, veoma dobra igra i sada je lakše nastaviti u tim ritmu. Predstoji derbi sa Barselonom i mislim da će ekipa sa velikim samopouzdanjem ući u taj meč", rekao je Mijatović.

Bonus video: