Zeta i treći put igrala neriješeno sa Dačijom

Crnogorski tim je golovima povratnika Slavena Stjepanovića u 60. i Žarka Koraća u 81. minutu dva puta sustizao prednost domaćina
0 komentar(a)
ZETA, Foto: Luka Zeković
ZETA, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 16.06.2011. 21:46h

Zeta je remizirala u prvom pripremnom meču u Moldaviji protiv domaće Dačije (2:2). Interesantno da je naš tim i treći put u istoriji remizirao protiv novog moldavskog prvaka - u prošlogodišnjem, prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope Dačija je bila uspješnija zahvaljujući golu koji je postigla u gostima (u Nikšiću je bilo 1:1, dok u revanšu u Kišinjevu nije bilo pogodaka).

U posljednjem, prijateljskom okršaju Zeta je golovima povratnika Slavena Stjepanovića u 60. i Žarka Koraća u 81. minutu dva puta sustizala prednost domaćina. Izabranici Dejana Vukićevića mogli su još bolje da prođu da su Petar Škuletić i Korać iskoristili još neku od povoljnih šansi ili da je Balša Božović bio samo malo precizniji (pogodio stativu).

Za ekipu iz Golubovaca, starteri su bili: Ivanović, M. M. Radulović, Novović, Zlatičanin, Petrović, Kaluđerović, Lađić, Peličić, Burzanović, Krkotić, Knežević.

Igrali su još: Božović, Škuletić, Korać, Stjepanović, Došljak, M. B. Radulović.

Zeta boravi na mini-pripremama u Moldaviji na poziv i o trošku Dačije, a dolazak crnogorske ekipe propraćen je kao da u Kišinjevu gostuje neki od evropskih giganata!

Na zvaničnom sajtu Dačije crnogorski tim dočekan je naslovom "Susret starih dobrih prijatelja", Dejan Vukićević je po dolasku u moldavsku prijestonicu davao izjave na španskom...

Zeta u nedjelju igra drugu prijateljsku utakmicu u Kišinjevu, a protivnik je Zimbru, koji je bio četvrtoplasirani tim u moldavskoj ligi.

Bonus video: