Zeta poražena od Kairata

Kazahstanski tim je slavio sa 2:1, a gol za Zetu postigao je 16-godišnji Aleksandar Boljević, koji se upisao u strijelece i na nedavnom meču sa Zvezdom na Trešnjici
68 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Boljević, Foto: Zoran Đurić
Aleksandar Boljević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 02.02.2012. 20:25h

Zeta je poražena od Kairata u prvom pripremnom meču u Antaliji (1:2). Kazahstanski tim vodio je sa 2:0 već u 35. minutu, a potom je uslijedio odgovor Zete, koja je zaigrala bolje u nastavku... Konačan rezultat postavio je 16-godišnji Aleksandar Boljević, koji je krunisao lijepu akciju svog tima u desetom minutu nastavka.

Ekipa iz Golubovaca počela je utakmicu u sastavu: Ivanović, M. B. Radulović, M. Dabić, Kaluđerović, M. M. Radulović, Zlatičanin, Burzanović, Kalačević, Perazić, Boljević, Knežević. Igrali su još: Orlandić, Prenkić, V. Peličić, Vujačić, A. Dabić, Smolović.

Trener Rade Vešović u prvoj provjeri u Turskoj nije mogao da računa na Žarka Koraća i Balšu Božovića, dok su Zarija Peličić, Boris Došljak i Ivan Novović danas odigrali probnu utakmicu u moldavskoj Dačiji. Ostaje da se vidi da li će se narednih dana realizovati neki transfer, odnosno da li će uprava kluba postići dogovor sa sportskim prijateljima iz Moldavije.

Prema nezvaničnim verzijama, Peličić je već “viđen” u dresu moldavskog tima. Za Dačiju inače igra bivši vezista Zete Miloš Krkotić.

"Zadovoljan sam provjerom, a mladi igrači su odigrali u visokom ritmu. Pokazali su da na njih možemo ozbiljno da računamo. Šteta što u nastavku nismo izjednačili rezultat ", prokomentarisao je Vešović.

U narednoj provjeri, Zeta će u nedjelju od 16.30 časova po našem (sat kasnije po lokalnom vremenu) odmjeriti snage sa rumunskim Pandurijem.

Bonus video: