Zeta protiv tradicije

"Tradicije se ruše i sigurno idemo u goste bez bijele zastave, probaćemo da dobijemo meč", rekao je Rade Vešović, trener Zete.
0 komentar(a)
Mladost - Zeta, Foto: Boris Pejović
Mladost - Zeta, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 06.08.2011. 08:13h

Poslije sezone koju je završila na petom mjestu, Mladost dosta ambiciozno počinje novi prvoligaški izazov. Trener podgoričkog tima Miodrag Vukotić vjeruje da je njegova četa spremna za start sezone.

"Iako smo kasnili sa pripremama dvije sedmice, mislim da smo ih odradili kako treba, odnosno da smo izvukli maksimum u minulom periodu. Očekujem tešku utakmicu i pobjedu, jer smo zreliji i iskusniji za jednu sezonu, a u prednosti smo u odnosu na Zetu jer igramo pred svojim navijačima. Promijenili smo nekoliko igrača, ali je okosnica tima ostala ista", kazao je Vukotić.

Trener Mladosti ne može da računa samo na Raičevića, koji ima kartone iz prethodne sezone.

Sa druge strane, Zetu već na startu očekuje tradicionalno teško gostovanje, jedno od težih...

"Prvi meč doživljavamo kao nastavak priprema, pošto sam ekipu preuzeo na polovini pripremnog perioda. Očekuje nas neizvjestan meč, a znamo da Mladost gaji tečnu, pas-igru. Vjerujem, međutim, da će utakmica biti kvalitetna i zanimljiva. A što se tiče teške tradicije, nedavno sam saznao za to, u klubu su mi rekli i za Petrovac, koji ima uspješniji skor u obračunima sa Zetom. No, tradicije se ruše i sigurno idemo u goste bez bijele zastave, probaćemo da dobijemo meč", rekao je Rade Vešović, trener Zete.

Vešović neće moći da izvede najjaču postavu - Peličić je povrijeđen, dok Korać nema pravo nastupa zbog kartona.

Bonus video: