Zidan: Mbape je zaljubljen u Madrid? Zaljubljen sam i ja u njega

"U ovom trenutku on igra za PSŽ, ali vidjećemo u budućnosti šta će biti. Znam da je uvijek govorio da mu je san da jednog dana zaigra za Real Madrid", kazao je Zidan
1943 pregleda 0 komentar(a)
Zinedin Zidan, Foto: Reuters, Reuters
Zinedin Zidan, Foto: Reuters, Reuters

Real Madrid i dalje sanja Kilijana Mbapea - svakog prelaznog roka mladi Francuz dovodi se u vezu sa Madriđanima, ali sve ostaje na spekulacijama.

Publika u Madridu talentovanog Francuza sjutra veče će gledati uživo - Real u petom kolu Lige šampiona igra protiv francuskog šampiona, a uoči tog meča o Mbapeu je govorio trener Madriđana, Zinedin Zidan.

"Igrač je taj koji donosi odluku o svojoj budućnosti. U ovom trenutku on igra za PSŽ, ali vidjećemo u budućnosti šta će biti. Znam da je uvijek govorio da mu je san da jednog dana zaigra za Real Madrid", kazao je Zidan.

On se osvrnuo i na sjutrašnji meč.

"Mbape dolazi na Bernabeu kao rival. Meni je važno da mi odigramo dobro. Znamo koliko je važan za PSŽ i treba da budemo spremni. Imam ideju ko će ga i kako čuvati, ali više od toga vam ne mogu reći", rekao je Zidan u najavi utakmice, a potom i zaključio.

"Mbape je zaljubljen u Madrid? Zaljubljen sam i ja u njega, baš zaljubljen, i to odavno", rekao je francuski stručnjak.

Na izjavu Zidana stigla je reakcija iz Pariza. Oglasio se sportski direktor "svetaca" Leonardo.

"Malo iritira sve to. Ne događa se prvi put i postaje dosadno. Kilijan je važan za nas, ima još dvije i po godine ugovora, tako da pričati o nekim snovima je suludo. Prestanimo više s tim", poručio je Leonardo.

Mbapeu ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe 2022. godine.

Bonus video: