Zidan o Gvardioli: On je najbolji na svijetu, dokazao je to gdje god je radio

“Ovo je meč između Reala i Sitija, ne Zidana i Gvardiole. Navijači neće gledati mene i njega kraj terena, nego momke koji igraju. To je tako jednostavno”, rekao je Zidan na pres konferenciji
1860 pregleda 0 komentar(a)
Zinedin Zidan, Foto: AP
Zinedin Zidan, Foto: AP

Prva runda osmine finala Lige šampiona završava se u srijedu i to najzanimljivijim duelom.

Najtrofejniji protiv najbogatijeg kluba – Real će ugostiti Mančester siti.

Veliki kvalitet timova i pojedinaca, ali i duel dva trenera Zinedina Zidana i Pepa Gvardiole, čine utakmicu na Bernabeuu zaista posebnom.

“Ovo je meč između Reala i Sitija, ne Zidana i Gvardiole. Navijači neće gledati mene i njega kraj terena, nego momke koji igraju. To je tako jednostavno”, rekao je Zidan na pres konferenciji.

Francuz se nije ustručavao da kaže da je Gvardiola – najbolji trener na svijetu.

“Zašto trako mislim? Zato što je to dokazao gdje god je radio. Neko misli drugačije, za mene on je najbolji”, kazao je Zidan.

Real je u mini-krizi, pobijedio je samo jednom u posljednja četiri meča. Siti je, pak, spojio dvije pobjede nakon dva uzastopna poraza, ali je uzdrman odlukom Uefe da iduće dvije sezone ne može da igra Ligu šampiona.

Veliku prašinu je podigao i sam Gvardiola izjavom kako će dobiti otkaz ukoliko ne preskoči Real.

“Kada se izađe na teren i kada se spremaju ovakvi mečevi, nema mnogo uticaja to što se događa spolja. Siti je veliki tim, koji će biti spreman da odigra veliku utakmicu. Mi vjerujemo da možemo da budemo na visokom nivou”, kazao je Zidan.

Bonus video: