Zubizareta došao po Halilovića

Zubizareta je došao u Zagreb po novog bisera Dinama, 17-godišnjeg Alena Halilovića
0 komentar(a)
Alen Halilović, Foto: NK Dinamo
Alen Halilović, Foto: NK Dinamo
Ažurirano: 27.02.2014. 09:04h

Nakon Reala, Bajerna, Čelzija, Juventusa, Mančester sitija.., i Barselona je riješila da nove adute potraži na Balkanu. Direktor Barse Andoni Zubizareta stigao je u Zagreb kako bi privolio svemoćnog gazdu Dinama Zdravka Mamića da im ustupi 17-godišnjeg vezistu Alena Halilovića. zagrebački "modri" imaju dugu tradiciju prodaje igrača Realu, pa je prva ponuda Barselone početkom februara za jednog od najtalentovanijih svjetskih igrača glatko odbijena.

"Tačno je da je pred kraj naših priprema u Beleku barselona poslala ponudu, ali sam se na njihovih pet miliona eura samo nasmijao", kazao je Mamić.

Ipak, Barselona je nudila i bonus Dinamu za svaki nastup Halilovića, ali, teško da će svog bisera mamić pustiti ispod 15 miliona eura. Sa koliko klase raspolaže, Halilovoić je pokazao juče na "Kantridi", kada je Dinamu donio bod u drugom poluvremenu, iako je Rijeka vodila sa 2:0. Halilović je u svaga dva minuta postigao efektne pogotke za izjednačenje, pa će Zubizareta, ukoliko želi da pobijedi Bajern i Šahtjor, morati da odriješi kesu.

Bonus video: