Zvezda: FSS nije želio Stojkovića i kada je znao da ga zove srpska bratska republika Crna Gora

Kolarov je na jučerašnjoj konferenciji kritikovao desnog beka Zvezde, Stojkovića, kao i igrača Lacija Adama Marušića koji su odlučili da igraju za Crnu Goru, iako su iz Srbije.
84 pregleda 0 komentar(a)
Filip Stojković, Foto: Boris Pejović
Filip Stojković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 04.09.2018. 14:45h

Fudbalski klub Crvena zvezda stao je danas u odbranu svog igrača Filipa Stojkovića, za koga je kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov rekao da nije dovoljno vjerovao u sebe i zato odlučio da igra za Crnu Goru.

"FSS ne preza ni od čega da podmetne klipove u Zvezdine točkove. Da je tako govori i činjenica da to sada rade i preko kapitena nacionalnog tima. Uspjeh Zvezde im toliko smeta da sada napadaju i naše igrače pojedinačno. Krivi su sada što igraju dobro i što ih javnost vidi i želi i u dresu Srbije. Međutim, FSS to smeta. Pa ih kapiten Srbije bez ikakvog povoda i razloga omalovažava", navodi se u saopštenju Zvezde.

Kolarov je na jučerašnjoj konferenciji kritikovao desnog beka Zvezde, Stojkovića, kao i igrača Lacija Adama Marušića koji su odlučili da igraju za Crnu Goru, iako su iz Srbije. On je ocijenio da nisu dovoljno vjerovali u sebe, pa su zato odlučili da igraju za drugu reprezentaciju.

"Najbolji srpski desni bek bez dileme je Filip Stojković, ali ga upravo taj savez nije želio kada je mogao da ga ima u timu i kada su znali da ga zove srpska bratska republika, Crna Gora", dodaju u saopštenju beogradskog kluba.

Zvezda je navela da je "uvijek bila uz srpsku reprezentaciju", bez obzira ko je bio predsjednik Fudbalskog saveza.

Beogradski klub ocjenjuje da ne treba kritikovati igrače koji direktno doprinose razvoju srpskog fudbala.

"Sada umjesto da se bave sobom i potrude kako da na Zvezdinom uspjehu steknu važna iskustva i javno čestitaju Zvezdi istorijski uspjeh, FSS preko svog kapitena omalovažava uspjeh našeg kluba. Međutim, mi to nećemo dozvoliti. Zaštitićemo naše igrače uvijek i svuda, reprezentaciji Srbije ćemo takođe uvijek željeti uspjeh i pobjede, a Zvezda će, sigurno, kao i posljednjih godina nastaviti da donosi radost srpskim navijačima", navode crveno-bijeli.

Bonus video: