Zvezda ostavila bombu za kraj: Dolazi Marko Marin, vratio se Boaći, tu je i Čaušić

Marin se i početkom sezone dovodio u vezu sa Zvezdom, poznat je kao navijač najpopularnijeg balkanskog tima i bivši je reprezentativac Njemačke, igrač Čelzija, Sevilje, Olimpijakosa...
114 pregleda 0 komentar(a)
Marko Marin, Foto: Sport.de
Marko Marin, Foto: Sport.de
Ažurirano: 31.08.2018. 20:20h

Crvena zvezda je ulaskom u Ligu šampiona intenzivirala aktivnosti oko pojačanja, pa je tako dovela Ričmonda Boaćija i Gorana Čaušića, a onda na kraju i svojevrsnu bombu - Marka Marina!

Katalonski "Sport" je jutros lansirao bombu da je u pregovorima sa srpskim prvakom i Bojan Krkić iz Stouka, na kog engleski drugoligaš od ove sezone ne računa ozbiljno, iako ima još dvije godine ugovora.

Bivši igrač Barselone ima dvojno državljanstvo, pa bi se u Srbiji vodio kao domaći igrač, ali izvori bliski klubu su prvi javili da Zvezda nije zainteresovana, što je kasnije potvrdio i prvi operativac tima Zvezdan Terzić.

Onda je isplivala informacija da je na meti bivši reprezentativac Njemačke Marko Marin na koga Olimpijakos ne računa, a izvori bliski timu su objavili da je i taj transfer dogovoren.

Marin se i početkom sezone dovodio u vezu sa Zvezdom, poznat je kao navijač najpopularnijeg balkanskog tima, a čini se da je presudio izazov Lige šampiona.

Ranije je došao i nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Goran Čaušić koji je prošle sezone bio standardan u Arsenalu iz Tule, gdje ga je trenirao bivši trener Zvezde, crnogorski stručnjak Miodrag Božović.

Čaušić će pojačati konkurenciju u veznom redu, a stigla je potvrda povratka Ričmonda Boaćija koji se nije snašao u Kini. Zvezda je ponudila da plati pozajmicu i da ima ugovoren mogući otkup na kraju sezone.

Iako se možda očekivalo, odlazaka neće biti nakon transfera Nemanja Radonjića u Olimpik Marsej.

Bonus video: