Preminula majka Vasilija Micića, plej Srbije ipak igra protiv Argentine

"Odlučio je da bude sa nama protiv Argentine i da odigra, to je velika stvar. Nije mu lako, nije mu bilo lako sve ovo vreme, od početka priprema. Sad prvi put o tome pričamo, ali on je prolazio kroz težak period i svaka mu čast što je ovdje", rekao je Đorđević novinarima u Donguanu
2502 pregleda 5 komentar(a)
Micić, Foto: POOL
Micić, Foto: POOL

Vasilije Micić igraće za Srbiju sjutra protiv Argentine, iako je danas dobio tužnu i šokantnu vijest da je ostao bez majke, koja je preminula danas.

Micić će biti u sastavu za meč sa Argentinom, ali je još nepoznato da li će ostati u Kini ukoliko Srbija dođe do pobjede, potvrdio je selektor Aleksandar Đorđević.

"Odlučio je da bude sa nama protiv Argentine i da odigra, to je velika stvar. Nije mu lako, nije mu bilo lako sve ovo vreme, od početka priprema. Sad prvi put o tome pričamo, ali on je prolazio kroz težak period i svaka mu čast što je ovdje", rekao je Đorđević novinarima u Donguanu.

Novinari su upitali Đorđevića i koliko ovakva situacija utiče na tim.

"Nikome nije lako. Svi smo uz njega, pogotovo saigrači pokušavaju da mu daju podršku. To je jednostavno stvar koja se desila. Ne znam šta drugo da kažem. Njemu je sigurno jako teško, ali pokazao je veličinu, hrabrost. Svaka mu čast", rekao je Đorđević.

Bonus video: