Kontra: Ne bi bilo fer da je Crna Gora postigla gol iz onakvog penala

"Pričao sam sa Ćipćijuom, rekao mi je da je bio kontakt, ali ne za penal. Ne bi bilo fer da je Crna Gora postigla gol iz tog penala", kazao je Kontra
2 komentar(a)
janković, Foto: Savo Prelević
janković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.11.2018. 22:10h

Selektor Rumunije Kozmin Kontra rekao je da je zadovoljan i pobjedom i igrom njegovog tima u duelu sa Crnom Gorom, u posljednjem kolu četvrte grupe C Lige nacija.

"Nisam srećan zato što nismo postigli više golova i što nismo osvojili prvo mjesto u grupi. Večeras sam ponosan kao trener i zato što smo prvi put pobijedili Crnu Goru u zvaničnim mečevima. Način na koji smo pobijedili daju nam nadu da možemo da igramo važnu ulogu ubuduće i da se borimo za visok plasman u narednim takmičenjima", kazao je Kontra.

On je naglasio da penal za Crnu Goru nije postojao...

"Pričao sam sa Ćipćijuom, rekao mi je da je bio kontakt, ali ne za penal. Ne bi bilo fer da je Crna Gora postigla gol iz tog penala. Čestitke našem golmanu, Tatarušanu zna koliko mu vjerujemo", kazao je Kontra.

Rumunija je od starta pokazala da je u Podgoricu došla da pobijedi...

"Igrali smo sa dva napadača, što se pokazalo uspješnim, ali to ne znači da ćemo i ubuduće igrati tako. To će zavisiti i od protivnika", kazao je rumunski selektor.

On smatra da Rumunija ima lijepu budućnost...

"Imamo mnogo talentovanih igrača, koji imaju veliku želju da naprave dobre stvari u nacionalnom timu. Imamo i iskusne momke, imamo dobru kombinaciju mladosti i iskustva", rekao je Kontra.

Bonus video: