Košarkaški rat Kine i Amerike zbog Hong Konga: Jedan tvit i jedna rečenica pokrenuli lavinu

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

RokerSMoracu

09-10-2019 19:31h
NBA bi trebao kao sportska organizacija koja promovise jednakost i ljudska prava da podvuce crtu i da Kini do znanja da je sloboda vaznija od para.

Trovac3

09-10-2019 20:09h
Aha 100 % ce to napraviti. NBA ni blizu ne bi bila popularna i bogata bez kineskih kompanija i trzista, a znajuci da Ameri najvisi vole lovu brzo ce spustiti nos.

RokerSMoracu

09-10-2019 21:24h
Trovac3 to si po malo i u pravu, ali svijet dje samo para caruje ne valja ni suva boba.

Djiha_Kokose

09-10-2019 22:17h
NBA kao i svaka profesionalna organizacija prije svega je poslovna, a ne organizacija koja se bavi humanitarnim akcijama. Naravno da svako treba da gleda svoja posla a ne da "pruža podrške" koje su beznačajne.

Djiha_Kokose

09-10-2019 22:15h
Bori se za slobodu ako ti dozvole ahahahagagaggahahahaha
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: