Jovanović: Uz motivaciju i energiju možemo savladati Mornar

Cibona sjutra (14 h) dočekuje Mornar u 14. kolu AdmiralBet ABA lige

5495 pregleda 0 komentar(a)
Jovanović na utakmici sa Mornarom u prvom dijelu sezone, Foto: Mornar - Barsko zlato / Media PRO
Jovanović na utakmici sa Mornarom u prvom dijelu sezone, Foto: Mornar - Barsko zlato / Media PRO

Trener Cibone, Vladimir Jovanović, poručio je uoči sjutrašnjeg (14 h) meča sa Mornarom u 14. kolu AdmiralBet ABA lige da će njegova ekipa, uz pomoć publike, pokušati da dođe do pobjede na startu 2022. godine.

Obje ekipe uoči sjutrašnje utakmice imaju po pet pobjeda i osam poraza.

“Imamo dosta problema s povredama, ali nećemo u tome tražiti neka opravdanja. Naša prva utakmica je bila odlična i za mnoge smo iznenadili Mornar u gostima, iako smo od tada pokazali da se možemo nositi s jačim protivnicima. Od tada se Mornar dosta podigao kao što se i očekivalo te svakako da će to biti potpuno drugačija utakmica od one u Baru. Svakako da ako mi odigramo najbolje što znamo, s puno energije i truda te motivacije, možemo uz pomoć publike se boriti za rezultat”, rekao je Jovanović.

I talentovani Lovro Gnjidić priželjkuje trijumf.

“Oni su dosta toga promijenili od početka sezone, napredovali su i skupili dosta pobjeda. Mi smo u periodu kada smo bez nekih igrača, ali svakako da imamo svoje šanse ukoliko se držimo planova i zadataka koje trener odredi za nas. Nadam se dobroj igri i bilo bi lijepo upisati pobjedu na početku godine", poručio je Gnjidić.

Bonus video: