Pavićević: Nije nas više lako dobiti

Mornar savladao Cibonu u Zagrebu 82:65 i upisao petu pobjedu na posljednjih šest mečeva u AdmiralBet ABA ligi

15019 pregleda 3 komentar(a)
Pavićević na utakmici u Zagrebu, Foto: Cibona/Mihal Jacic
Pavićević na utakmici u Zagrebu, Foto: Cibona/Mihal Jacic

Trener Mornara, Mihailo Pavićević čestitao je igračima pobjedu nad Cibonom, istakavši da je njegov tim, nakon lošeg starta, sada u sigurnoj luci.

Mornar je danas savladao Cibonu u Zagrebu (82:65) u 14. kolu AdmiralBet ABA lige i učvrstio se na tabeli sa skorom od šest pobjeda i osam poraza.

"Imali smo dosta vremena da se pripremimo za utakmicu. Dobro smo se spremili, čestitam igračima. Bilo je pada koncentracije, ali kada smo bili fokusirani igrali smo šah sa njihovom odbranom. Ciboni želim sve najbolje, a mi ćemo jednu po jednu utakmicu, pa ćemo vidjeti dokle ćemo dogurati", rekao je Pavićević nakon utakmice.

Poručio je da njegovu ekipu više nije lako dobiti.

"Ove godine nemamo prevelikih ambicija, to će igre diktirati. Sada smo u sigurnoj luci, posle starta 0:6 mnoge ekipe bi se teško vratile. Idemo utakmicu po utakmicu. Nije nas lako više dobiti".

Mornar je ljetos pokušao da dovede talentovanog igrača Cibone, Lovra Gnjidića. I o tome je Pavićević govorio.

"Želim da pozdravim dušebrižnike, koji su nas ljetos kritikovali kada smo željeli da dovedemo Gnjidića u Mornar. Da je on u Mornaru, evroligaši bi se sada interesovali za njega", rekao je Pavićević i dodao da je ljetos sve dogovoreno oko tog transfera.

Trener Cibone, Vladimir Jovanović čestitao je Mornaru na pobjedi.

"U nekim djelovima utakmice smo parirali, na kraju je nestalo rotacije. Imali smo koncepcijski problem u odbrani", bio je kratak trener Cibone.

Bonus video: